Deze African Night Safari staat garant voor een unieke belevenis.  Tijdens de klassieke safari zie je vaak luierende leeuwen en ander wild omdat ze 's nachts actief zijn geweest.  Tijdens deze rondreis door Zuid-Afrika, Botswana en Zimbabwe ga je dus After Dark op safari.   

Highlights van deze African Night Safari

 • Verken Kaapstad
 • Victoria falls in Zimbabwe
 • Victoria Falls Private Game Reserve
 • Sunset cruise over de Zambezi
 • Okavanga Delta in Botswana
 • Walking safari
 • Mokoro (kano) safari 
 • Zie nachtdieren en roofdieren in actie tijdens je safari After Dark

Verblijf

Kaapstad: 3 nachten in Radisson Red Hotel**** 

Victoria Falls: 3 nachten in Ursula's Homestead****

Okavanga Delta: 2 nachten in Mma Dinare****

Circuit

Na aankomst in Kaapstad wordt je opgewacht door onze plaatselijke vertegenwoordiger en naar je eerste hotel gebracht.  Radisson Red ligt op wandelafstand van de V&A Waterfront en is de perfecte uitvalsbasis om de stad te verkennen.  Je verblijf is inclusief een Cape Town City Tour en sunset drinks op Signal Hill.

Van Kaapstad vlieg je naar Livingstone Airport in Zambia.  Je chauffeur pikt je op en brengt je naar je hotel in Victoria Falls.  Uiteraard is er uitgebreid de tijd om deze spectaculaire watervallen te bezoeken.  Je maakt je eerste African night safari in Victoria Falls Private Game Reserve.  Inclusief een sunset cruise over de Zambezi.

Na het ontbijt brengt je chauffeur je naar Kasane in Botswana vanwaar je naar de Okavanga Delta vliegt.  Je verblijft in een luxe tented camp in een privé concessie bij het Moremi Game Reserve.  Uiteraard maak je hier ook een African night safari maar je gaat ook vissen, maakt wandelsafari's en trekt erop uit met een mokoro (plaatselijke kano).

Maatwerk

Bovenstaande reis  is slechts een voorbeeld. Uiteraard kan deze reis volledig aan uw wensen worden aangepast.

Deze reis is perfect voor families met kinderen.  De genoemde accommodaties hebben familiekamers, twin chalets en familietenten.

TIP: combineer deze reis met een strandverlenging in het ongerepte Mozambique.  Als u meer tijd heeft, kan de reis uiteraard gecombineerd worden met een uitgebreidere verkenning van Zuid-Afrika en/of Botswana en/of Zimbabwe.

Prijsindicatie: vanaf 3500 euro pp

 • 3 nachten in Kaapstad
 • 3 nachten in Victoria Falls
 • 2 nachten in Okavanga Delta
 • Alle transfers per auto of vliegtuig

Exclusief intercontinentale vlucht.

Algemene informatie over Zuid-Afrika, Botswana en Zimbabwe

Zuid-Arika, Botswana en Zimbabwe beslaan samen een groot deel van zuidelijk Afrika.  Het zijn bestemmingen die zich uitstekend lenen voor unieke safari's in steeds wisselende landschappen.  

Zuidelijk Afrika

Reizen naar Zuid-Afrika, Botswana en Zimbabwe

Je kan Zuid-Afrika, Botswana en Zimbabwe in principe het hele jaar bezoeken.  Tijdenns onze zomermaanden is het daar winter en zijn de temperaturen lager.  In de maanden november t.e.m. april valt in Zimbabwe en Botswana de meeste neerslag.  Aan het einde van de regenperiode zijn de Victoria Watervallen op z'n spectaculairst.  In het droge seizoen is het dan weer makkelijker om wild te spotten.  Uw beste reistijd is dus afhankelijk van het doel van uw reis.

10 Dagen Night Safari

Interesse in deze reis? Neem vrijblijvend contact op en ik help je graag verder!