Hallo, fijn dat je een kijkje neemt op mijn blog.   Ik ben Wendy (1973°), fervent reiziger, bourgondiër en levensgenieter. Ik ben al meer dan 20 jaar getrouwd (wie kan dat tegenwoordig nog zeggen) met mijn soulmate en reismaatje. Voeg daar 2 geweldige zonen en een hond bij en het plaatje is compleet. Ik heb door de jaren heen al veel gereisd en speelde al heel lang met het idee om iets met al die vergaarde informatie te doen. Et voila, WordWideWendy is geboren.

Via mijn blog neem ik jullie mee op al mijn reizen.  Ik neem je mee langs luxueuse, vaak kleinschalige hotels of accommodaties op bijzondere plaatsen.  Aangezien lekker eten een belangrijk onderdeel van onze reizen is, mag je op veel food-tips rekenen. Af en toe zijn mijn verhalen een trip down memory lane.  Gelukkig was ik altijd vrij fanatiek in het maken van fotoalbums. Heerlijk om al je herinneringen te bewaren en je achteraf meteen weer ter plaatse te wanen.  Alle praktische info i.v.m. hotels en restaurants is zorgvuldig gecheckt en dus nog steeds up-to-date. Ik ben recht door zee en kritisch, maar absoluut geen muggenzifter. Je mag dan ook eerlijke reviews verwachten. Af en toe kom je een samenwerking tegen met bedrijven die reisgerelateerde producten verkopen.  Maar ook hier verkondig ik steeds mijn eigen mening.

Begin 2019 ben ik gestart als zelfstandig reisagent.  Weet jij niet hoe je aan het samenstellen van die droomreis moet beginnen?  Of heb je gewoon geen tijd of zin om dat allemaal zelf te regelen?  Contacteer mij dan via wendy@se7en.be zodat we samen jouw ideale trip kunnen organiseren.

Wendy Gezin

Wat neem ik naast mijn gezin of mijn BFF Isabelle ALTIJD mee op reis? Mijn E-reader. Elk ‘dood’ moment is goed om een paar pagina’s te lezen. 

Hopelijk inspireren mijn verhalen jullie en zijn ze het laatste zetje om die geweldige reis ook te maken.
 
Wil je meer informatie over de blog of wil jij graag jouw reisverhaal delen? Contacteer mij via info@worldwidewendy.be
 
Goede reis,
Wendy

Wendy Maes