TIjdens deze 4-daagse citytrip naar Tel Aviv ontdek je alle highlights van de meest hippe stad in het Midden Oosten.  Een rijke geschiedenis en eeuwenoude cultuur gaan hier hand in hand met een hippe levensstijl.  Bovendien is de lokale keuken een waar feest.

Highlights van deze luxe citytrip

Wandeling door Old Jaffa

Fietstocht door  White City

Fietstocht door Sarona Templars

Culinaire ontdekkingen

Optioneel; Daguitstap naar Jeruzalem en de Dode Zee

Verblijf

Tijdens deze luxe citytrip naar Tel Aviv verblijft u 3 nachten in een centraal gelegen 5-sterren hotel.

Circuit

Na aankomst checkt u in in uw hotel en maakt u een begeleide stadswandeling door Old Jaffa.  Het oude stadsgedeelte lijkt wel een openlucht museum.  Uw gids vertelt u alles over het ontstaan van de stad tijdens deze 2-uur durende wandeling.

's Avonds maakt u voor het eerst kennis met de overheerlijke Israëlische keuken.

De volgende ochtend, na het ontbijt, verkent u per fiets de zogenaamde White City.  Deze wijk in Bauhaus-stijl is de belangrijkste bezienswaardigheid van Tel Aviv en is dan ook terecht Unesco Werelderfgoed.

Na de lunch fietst u verder naar Sarona Templars, een groen stukje middenin de bruisende stad.  Hier ontstond ooit de eerste christelijke landbouwkolinie in Palestina.

De volgende dag krijgt u de gelegenheid om de stad op eigen houtje verder te ontdekken of om van het prachtige strand te genieten.  Optioneel maakt u een uitstap naar Jeruzalem en de Dode Zee.  Een goedgevulde dag, maar voldoende om de Via Dolorosa in Jeruzalem te bezoeken en te dobberen in de Dode Zee.

Dag 4 vertrekt u na het ontbijt naar de luchthaven voor uw vlucht naar huis.

Maatwerk

Uiteraard is bovenstaande citytrip slechts een voorbeeld.  Deze reis kan volledig aan uw wensen worden aangepast.  Verleng je trip met enkele dagen om te genieten van het heerlijke strand in Tel Aviv.   Of combineer je citytrip met een uitgebreider bezoek aan Jeruzalem en de Dode Zee.

Prijsindicatie: vanaf 999 euro per persoon

Inclusief:

  • vlucht in economy class
  • 3 nachten in luxe 5-sterren hotel inclusief ontbijt
  • Begeleide wandeling
  • Begeleide fietstocht

Exclusief:

  • Daguitstap naar Jeruzalem en de Dode Zee
  • Niet vermelde maaltijden

Algemene informatie Tel Aviv

Tel Aviv is de tweede grootste stad van Israël.  Door haar ligging aan de Middellandse Zee heerst hier een aangename atmosfeer.  In combinatie met de vele bezienswaardigheden en de overheerlijke keuken maakt dit Tel Aviv tot een perfecte bestemming voor een citytrip   

De inwoners van Tel Aviv zijn zeer liberaal.

Tel Aviv Kaart

Reizen naar Tel Aviv

Er zijn rechtstreekse vluchten vanuit Eindhoven, Amsterdam en Brussel.

Belgen en Nederlanders hebben op dit moment geen visum nodig.  Check deze informatie echter ruim voor je citytrip naar Tel Aviv.

De douane controle is vrij streng maar het maakt wel dat Ben Gurion één van de veiligste luchthavens ter wereld is.  

De beste reistijd voor je citytrip naar Tel Aviv is van maart t.e.m. november.  De temperatuur is dan aangenaam (tussen 20 en 30 graden) en er valt weinig tot geen neerslag. 

De rest van het jaar ligt de temperatuur tussen 17 en 20 graden en valt er weinig neerslag.

4 Daagse Citytrip Naar Tel Aviv
  • Interesse in deze citytrip?  Neem dan vrijblijvend contact met me op!