Singapore is een stad als geen ander.  Vooruitstrevendheid en traditie gaan hier hand in hand.  Bovendien is het de meest groene stad ter wereld.  Singapore is extreem netjes, goed georganiseerd en heel erg veilig.  Het is dus een perfecte bestemming om op eigen houtje te ontdekken.  Een citytrip Singapore is perfect te combineren met een rondreis in één van die prachtige bestemmingen in Azië. 

Highlights van uw citytrip Singapore

 • River cruise
 • Gardens by the Bay
 • ArtScience Museum
 • Shoppen
 • Streetfood/hawker centers
 • Singapore Zoo
 • Dancing fountains 

 

Verblijf

U verblijft in één van de vele luxe hotels in Singapore.  Onze aanraders:

 • The Raffles Singapore.  De plaats waar de Singapore Sling werd uitgevonden en al meer dan een eeuw het top hotel van Singapore.  Perfect voor een citytrip Singapore in stijl.
 • Marina Bay Sands: het iconische hotel van Singapore
 • The Fullerton Bay Hotel: Aan de rand van de Marina Bay met uitzicht op het iconische Marina Bay Sands en het ArtScience Museum
 • Capella Singapore: als u liever aan het strand verblijft, kan u terecht in dit top hotel op Sentosa Island.

 

Circuit

Na aankomst in Singapore wordt u per privé transfer naar het door u gekozen hotel gebracht.

Aangezien Singapore perfect zelfstandig te verkennen is, adviseren wij u de stad op uw eigen tempo te verkennen.   Uiteraard bevelen wij graag enkele highlights aan.

Gaat u liever op stap onder begeleiding van een gids, dan regelen we voor u enkele mooie privé-excursies. Denk daarbij aan een food-tour, een rondleiding langs de vele culturele highlights, een bezoek aan één van de vele musea, een riviercruise,....

 

Maatwerk

Singapore is de grootste hub in Azië en is dus perfect te combineren met een rondreis in Bali, Vietnam, Cambodja of één van de vele andere prachtige bestemmingen in Azië.  Wij stellen graag de perfecte reis voor u samen.

Uiteraar kan u er ook voor kiezen om enkel in Singapore te blijven en dat eventueel te combineren met enkele dagen strand op Sentosa Island.

 

Prijsindicatie: vanaf 200 euro pp/nacht

 

 

Algemene informatie over Singapore

Singapore is sinds 1965 onafhankelijk.  Het ligt op het uiterste puntje van het Maleisisch schiereiland .  Het bestaat uit 1 groot eiland, omringd door meerdere kleine eilanden waarvan Sentosa het bekendst is.  

Het is een cosmopolitische stad met een multiculturele samenleving.  

De economie is één van de sterkste ter wereld.  Bovendien is het een zeer groene, veilige en streng gereglementeerde stad.

Singapore Kaart

Beste reistijd Singapore

In SIngapore is het het hele jaar warm en vochtig. De temperatuur ligt er overdag bijna altijd bovefn de 30 graden. 

 De maanden maart tot september zijn het droogst.  Toch mag je ook in deze periode bijna elke dag een flinke bui verwachten.  De temperatuur schommelt rond de 32 graden.  's Avonds koelt het af tot ongeveer 25 graden.  

Een citytrip Singapore kan het hele jaar.

Bewaar voor later!

Citytrip Singapore

Ja, ik wil naar Singapore!  Neem contact met me op en ik help je vrijblijvend verder.