Een tijdje geleden vroeg iemand me of ik tips had voor een bedrijfsuitje in Amsterdam.  Jaren geleden ging ik met mijn collega’s naar Amsterdam en daar heb ik super leuke herinneringen aan.  Een van de hoogtepunten was uiteraard een wandeling door de bekende ‘walletjes’, de rosse buurt van Amsterdam.  Uiteraard is dat nog steeds een optie, maar Amsterdam  heeft nog veel meer leuks te bieden, dus ik ging even op zoek.

 

Leuke activiteiten in Amsterdam:

 

Escape Rooms

Escape rooms zijn momenteel helemaal hot.  Nog nooit van gehoord?   Een groep mensen wordt in een kamer opgesloten en aan de hand van een heleboel raadsels moeten ze proberen om te ontsnappen.  Het is de perfecte teambuilding activiteit.  Ondertussen is het concept heel erg uitgebreid en heb je escape rooms in de stad (uiteraard ook in Amsterdam: Escape the City )of escape rooms waar je ondertussen van een heerlijk etentje kan genieten.
Amsterdam

Virtual Reality

 
Virtual reality is aan een opmars bezig.  In Amsterdam kan je terecht voor een spannende reis in virtual reality.  Tussen de gangen van een heerlijk diner door, krijg je je VR bril op en begin je aan een echt avontuur.  Voor je het weet ben je de werkelijkheid vergeten en strijd je samen met je collega’s voor de overwinning.
 

Misdaadspel

 
Een stad als Amsterdam leent zich perfect voor een misdaadspel. Fans van de Mol zullen de Amsterdamse versie ‘Wie is de Rat?’ fantastisch vinden.
Amsterdam 2

Fietsen in Amsterdam

 
Nederland is een fietsland bij uitstek.  Een stad als Amsterdam kan ook perfect per fiets verkend worden.  Uiteraard is dat nog veel leuker als daar ook weer een wedstrijdje aan verbonden is.  Je gezelschap wordt in teams verdeeld je en krijgt allerlei opdrachten mee.  Die opdrachten zorgen ervoor dat je plaatsjes ontdekt die je anders nooit zou leren kennen.  Ben je niet zo’n fan van fietsen? Er zijn ook tours met tandems, solex of scooters. Bekijk via deze link.
Amsterdam Fietsen

Varen op de Amsterdamse grachten

 
Je kan uiteraard niet naar Amsterdam zonder een rondvaart te maken op de prachtige grachten.  Dat kan overdag, in combinatie met een andere activiteit.  Maar het kan uiteraard ook ’s avonds in combinatie met een heerlijk etentje.  Wil je er toch een wedstrijdje aan verbinden dan is een Sloepen Game misschien wel iets voor jouw bedrijf.
Amsterdam Sloep

Uiteraard valt er nog veel meer te beleven in Amsterdam.  Voor de perfecte uitjes kan je terecht op Specialtours.nl

Bedrijfsuitje In Amsterdam