Op zoek naar een bijzondere ervaring tijdens je safari in Kenia en Tanzania?  Boek dan voor of na je safari een overnachting  in Giraffe Manor Hotel in Kenia.

Bijzonder overnachten in Kenia

D​it kleinschalige luxehotel ligt net buiten Nairobi in Kenia en is gevestigd in een prachtig gebouw uit 1932.   Het is eigendom van The Safari Collection en ligt op een 12 hectare groot reservaat.

Uiteraard zijn er massa's luxe boutiquehotels in Kenia, maar Giraffe Manor Hotel heeft iets bijzonders.  Zij bieden namelijk opvang aan een kudde giraffen.  De 6 rothschildgiraffen steken tijdens het ontbijt en avondeten in dit luxe boutiquehotel in Kenia hun hoofd regelmatig door het raam om te kijken of er voor hen ook wat lekkers op de kaart staat. Als je dus eens echt bijzonder wil overnachten in Kenia, dan is dit the place to be.

Dit luxe boutique hotel in Kenia opende zijn deuren in de jaren 30 toen safari's populair werden bij Europeanen.  Zij voelden zich meteen thuis in deze statige villa.   Het hotel kreeg dan ook regelmatig bekende gasten over de vloer.  Eén van de 12 kamers werd vernoemd naar de auteur Karen Blixen die hier graag te gast was.  

Kies voor enkele dagen bijzonder overnachten of combineer een verblijf met een safari in Kenia en Tanzania

Als je nog een extra argument zoekt om bijzonder te overnachten;  de winst gaat deels naar een fonds voor bedreigde diersoorten.  

Voor meer informatie kan je hier terecht. 

Like it? Pin It!

Giraffe Manor Hotel In Kenia