De Ardennen is een populaire vakantiebestemming voor natuurliefhebbers en avonturiers. Met haar uitgestrekte bossen, glooiende heuvels en pittoreske dorpjes is dit gebied in België en Frankrijk de ideale plek om te genieten van al het moois dat de natuur te bieden heeft. Kamperen is een populaire manier om van de Ardennen te genieten, maar waarom zou je kiezen voor een mobile home in plaats van een traditionele tent?

De voordelen van een mobile home in de Ardennen

Een mobile home biedt verschillende voordelen ten opzichte van een tent. Ten eerste biedt een mobile home meer comfort en gemak. In een mobile home heb je namelijk de beschikking over een eigen keuken, badkamer en slaapkamer. Dit betekent dat je niet hoeft te sjouwen met kampeerspullen en dat je kunt genieten van alle gemakken van thuis. Daarnaast hoef je geen rekening te houden met het opzetten en afbreken van een tent, wat veel tijd en moeite bespaart.

Geniet van comfort en gemak in een mobile home

Een mobile home is van alle gemakken voorzien. Je kunt heerlijk koken in je eigen keuken, waarbij je niet afhankelijk bent van een camping restaurant of snackbar. Daarnaast beschikt een mobile home over een eigen badkamer met douche en toilet, waardoor je niet hoeft te wachten in de rij bij het sanitairgebouw. Ook kun je genieten van een comfortabel bed, zodat je uitgerust aan je avonturen in de Ardennen kunt beginnen.

 

Kamperen In De Ardennen
Afbeelding van sabinamajoor via Pixabay

Een mobile home: de perfecte uitvalsbasis voor activiteiten in de Ardennen

De Ardennen biedt een scala aan activiteiten voor jong en oud. Of je nu houdt van wandelen, fietsen, kajakken of klimmen, in de Ardennen is er voor ieder wat wils. Met een mobile home als uitvalsbasis heb je de vrijheid om zelf te bepalen welke activiteiten je wilt ondernemen en wanneer. Je kunt gemakkelijk je spullen opbergen in de mobile home en kan genieten van de luxe die je gewend bent van je huis. Zo kan je na een intensieve activiteit heerlijk uitrusten in je accommodatie. Ook kan je gebruikmaken van een eigen douche direct aan huis, een luxe die je vaak niet hebt wanneer je gaat kamperen. 

Ontdek de prachtige natuur van de Ardennen vanuit een mobile home

De Ardennen staat bekend om haar prachtige natuur. Vanuit een mobile home kun je optimaal genieten van al het moois dat dit gebied te bieden heeft. Je kunt de dag beginnen met een heerlijk ontbijt op het terras van je mobile home, terwijl je uitkijkt over de groene omgeving. Vervolgens kun je eropuit trekken en de vele wandel- en fietsroutes verkennen. Na een dag vol avontuur kun je heerlijk ontspannen in je mobile home en genieten van al het moois dat je hebt gezien. 

Ben je benieuwd naar de prachtige natuur en zoek je nog een camping Ardennen die mobile homes aanbiedt? Dan is camping Lac des Vieilles Forges de perfecte plek voor jou! De camping is gelegen aan een prachtig meer omringd door bossen en bergen, compleet omringd door de natuur dus. 

Verder kan je hier kiezen uit talloze verschillende mobile homes, van luxe accommodaties zoals de Comfort mobile homes (4/6 persoons) en de Gite Mobile homes (2/8 Persoons), tot de meer standaard opties, de classic mobile homes (4/5 persoons). Wat je behoeften ook zijn, bij camping Lac des Vieilles Forges kan je het vinden. Neem dus vooral een kijkje als je zoekt naar een avontuurlijke vakantie in de prachtige natuur van de Ardennen. 

Ardennen Mobilhome