Nu de winter voor de deur staat, worden de dagen stilaan korter en de temperatuur heel wat lager. Gelukkig betekent dit ook dat Antwerpen weer een stuk gezelliger wordt! De kerstlichtjes verschijnen binnenkort in het straatbeeld en de stad wordt hopelijk snel bedekt onder een dikke laag sneeuw. De ideale setting dus om romantisch te overnachten met je lief. ’t Stad biedt een waaier aan idyllische hotels, maar hier vind je alvast drie aanraders. 

3 x Romantisch overnachten in Antwerpen

1. Hotel Julien

De eerste is Julien. Dit sfeervolle verblijf bevindt zich in het hart van het historisch centrum in Antwerpen. Kies je voor Hotel Julien, dan overnacht je in een 16e-eeuws pand dat liefdevol gerestaureerd is. Date tip: geniet met je lief van een winterse zonsondergang op het gezellige dakterras. Vergeet zeker geen mooi slaapkleed om daarna samen knus in bed te kruipen. Houdt je lief ook van shoppen? Slenter de volgende dag dan zeker even door de charmante Antwerpse winkelstraten. 

 

Romantische Hotels Antwerpen
Afbeelding van JAT BLAD via Pixabay

2. Hotel De Witte Lelie

Op nummer twee staat De Witte Lelie. De kamers van dit kleine boutiquehotel zijn dromerig ingericht, waardoor je liefst het hotel de hele dag niet verlaat. De fleurige bloemrijke binnenplaats is dan ook supergezellig om met je lief te chillen. Toch liever op uitstap? Dan kan dit te voet door de centraal gelegen locatie. Een romantische wandeling langs de kaaien is dan ook het ideale date idee als je in dit hotel overnacht. Er is dan misschien geen dakterras, maar het uitzicht vanuit het reuzenrad is minstens even indrukwekkend. Neem zeker leuke pantoffels mee zodat je, eens weer op je knusse kamer, je voeten even kan laten rusten.

Citytrip Antwerpen

Wil jij een leuk hotel boeken aan een interessante prijs?  Hoe dan de acties van Flair.be in de gaten.   

3. Hotel ’t Sandt

’t Sandt staat als laatst van dit lijstje, maar is absoluut niet minder romantisch dan zijn twee voorgangers. De eigentijdse inrichting in combinatie met historische architectuur geeft het hotel een authentiek karakter. In tegenstelling tot Julien en De Witte Lelie, is dit hotel eerder gericht op vernieuwing en optimalisatie. Op het terras geniet je met twee op een zonnige, winterse dag van drankje en een hapje. Liever de binnenstad verkennen? Dan kan je reserveren voor twee in gezellig restaurant. 

Geen idee wat je moet gaan doen in Antwerpen?  Lees dan zeker ook onze post over de leukste activiteiten in Antwerpen.

Wat is jouw favoriete romantisch hotel in Antwerpen?

Bewaar voor later!

Romantisch Overnachten In Antwerpen