Caudalie behoort tot één van van de populairste merken skincare van dit moment. Wie op zoek is naar een nieuw beautymerk, zal dan ook gegarandeerd in aanraking komen met de producten van dit populaire merk. Maar wat maakt Caudalie nu zo bijzonder? We hebben de 4 belangrijkste redenen voor je op een rijtje gezet. 

 

4 redenen om Caudalie skincare uit te proberen op vakantie

 

1. Draag bij aan het milieu 

 
Ons leven staat tegenwoordig steeds meer in het teken van duurzaamheid. Door de jaren heen is duidelijk geworden dat we niet meer op dezelfde voet door kunnen gaan als we de wereld – zoals we die nu kennen – ook voor onze kinderen en (achter)kleinkinderen willen behouden. Waar het milieu vroeger slechts een handjevol mensen echt wat interesseerde, is vandaag de dag bijna iedereen wel in meer of mindere mate bezig met het milieu. Ook kleine dingen kunnen hierbij een groot effect hebben. Zo ook de keuze voor iets wat relatief simpel lijkt, zoals het kiezen van een nieuwe skincare lijn. 
De producten van Caudalie sluiten uitstekend aan bij de tijd waar we nu in leven. Het merk geeft met name de voorkeur aan milieuvriendelijke ingrediënten die op natuurlijke wijze worden geteeld. Daarnaast worden de verpakkingen van FSC-hout en FSC-papier gemaakt, maken ze gebruik van gerecycled plastic voor de doppen en de tubes zelf en gebruiken ze afvalwater om te recyclen. Kortom: een duurzaam productieproces, van A tot B. 
Caudalie

2. Unieke bestanddelen

De meeste mensen zijn dol op uniciteit. Iets wat hun producten nét een tikkeltje anders maken. Wanneer je ook op zoek bent naar een unieke beautylijn, dan zit je met de producten van Caudalie zeker gebakken. Dit merk maakt enkel gebruik van wijn- en druivenextracten en is hiermee uniek wereldwijd. Ze halen hun bestanddelen uit de prachtige Franse plaatsjes Bordeaux, Champagne en Bourgogne. Stuk voor stuk plaatsnamen die onze smaakpapillen prikkelen en tegelijkertijd dus ook het prille begin van de skincare producten van Caudalie zijn! Uniek in haar soort en bewezen effectief! 
 

3. Verzorgingslijn voor ieder huidtype 

 
Caudalie beschikt over een zeer groot assortiment. Hierdoor is er voor iedere huidtype wel een geschikte lijn te vinden. Of je nu op zoek bent naar verzorgingsproducten voor een droge, vette of gevoelige huid, je vindt gegarandeerd wat je zoekt. 
Wist je dat Caudalie naast een standaard beautylijn ook andere producten verkoopt die de huid beschermen tegen externe factoren? Zo beschikken ze zelfs over zonnebrandcrème, factor 50, om de huid zo goed mogelijk te beschermen op zonovergoten dagen. 
Caudalie 2
Caudalie 1

4. Vrij van parabenen en irriterende bestanddelen 

 
Voor mensen met een gevoelige huid is het vinden van een goed beautymerk ontzettend lastig. Van veel verzorgingsproducten ervaar je ongemak door het gebruik van irriterende bestanddelen en parabenen. Bij Caudalie hechten ze veel waarde aan het gebruik van natuurlijke bestanddelen die niet irriterend zijn voor de huid. Hierdoor zijn hun producten een prima keuze voor mensen met een gevoelige huid of die snel allergische reacties krijgen. Bovendien zijn al hun producten vrij van dierlijke bestanddelen, waardoor ze ook zonder schuldgevoel te gebruiken zijn door vegans en vegetariërs. 
 
 
Like it? Pin it!
Caudalie Skincare