Afgelopen vrijdag was het feest want ik ontving een pakket met super leuke gadgets om te testen.

Fotohoesjes

Mijn zoon ging meteen aan de slag om een hoesje met foto te ontwerpen voor zijn nieuwe Iphone.   Snelle levering en goede kwaliteit!

Powerbanks

Ik ben dan weer super blij met de Fast Wireless Charger want om een of andere reden verdwijnen mijn powerbanks steeds (net zoals de kabeltjes om mijn telefoon op te laden).  Herkenbaar?  Die Fast Wireless Charger is super handig, want je moet hem zelfs niet met een kabeltje te verbinden.  Gewoon je mobieltje erop leggen en laden maar.

 

Smartphonehoesjes (1)

Smartphone gadgets

Verder ontving ik nog een doosje Rockstars & Rebels met stickers om je hoesje te pimpen.    

Smartphonehoesjes (11) 2

Maak jij ook graag filmpjes tijdens je reizen?  Dan heb je dringend een popsocket nodig.  Een popsocket is een knop die je achteraan je gsm plakt.  Daardoor heb je een veel betere greep tijdens het filmen.    Bovendien kan je het draadje van je oordopjes makkelijk rond de knop draaien zodat die ook niet meer in de knoop raken.  De popsocket bestaan er in talloze verschillende designs.

Smartphonehoesjes (9)

Tijdens mijn volgende trip heb ik ook geen saaie witte oortjes meer bij, maar de zilverkleurige happy plugs.  Van de Heart Rate Monitor ben ik dan weer niet zo’n fan want dat ding maakt me de hele tijd duidelijk dat ik dringend iets aan mijn conditie moet doen.   Maar als ik daar eindelijk eens iets aan ga doen, is dit horloge een handig hulpmiddel.

Smartphonehoesjes (5)
Smartphonehoesjes (2)

I-pad hoes

Zoek je nog een hoesje voor je nieuwe I-pad?  Ik ben al jaren fan van de Survivor All-Terrain.  Ik betaalde me vroeger blauw aan nieuwe schermen.  Sinds we deze supersterke Ipad hoes hebben, is er geen enkel scherm meer beschadigd.  Dat duurdere hoesje heb je dus snel uitgespaard.

Hou de website in de gaten want binnenkort kan jij zelf een cadeaubon winnen om een van de leuke gadgets van smartphonehoesjes.nl te bestellen.

Like it? Pin it!

Test