Mijn oude vertrouwde rugzak was, na jaren trouwe dienst, aan vervanging toe.  Toevallig werd ik gecontacteerd door de  mensen van CabinZero met het verzoek één van hun rugzakken te testen.  

Het was moeilijk kiezen tussen al het moois dat zij aanbieden.  Ze hebben 2  lijnen, classic en vintage.  Ook qua grootte is er voor elke gelegenheid een tas (22 liter, 28 liter, 36 liter en 44 liter).  Uiteindelijk koos ik voor de Travel Classic Navy Flags van 44 liter.

 

Cabinzero Backpack (4)

Binnenin heeft hij een aantal zijvakken en ook aan de voorzijde zit een handig vak.  Perfect voor het opbergen van je reisdocumenten of andere (platte) spullen die je vaak nodig hebt.   

Cabinzero Backpack (2)

Je kan de tas dragen als rugzak.  Dankzij de 2 brede, verstelbare riemen kan je hem perfect aanpassen waardoor hij heel comfortabel draagt.   Hij heeft echter ook een handvat waarmee je hem als tas kan dragen.

De tas kan helemaal opengeritst worden zodat hij opent als een koffer.  Super handig om in te pakken.

 

Cabinzero Inner

De ritsen zijn van topkwaliteit en de tas is van erg sterk waterdicht polyester gemaakt.

CabinZero geeft je 10 jaar garantie.  Als je hen liked op Facebook verhogen ze die zelfs tot 25 jaar.  Dat zegt genoeg over de kwaliteit.

De afmetingen van de 44 liter rugzak zijn 51 x 36 x 19 cm. Hij kan dus perfect mee in het vliegtuig als handbagage.  Mijn zoon nam hem afgelopen week mee op bosklassen en hij is groot genoeg om spullen voor een week mee te nemen.  

 

Cabinzero Backpack (5)

Ik nam hem mee naar Bangkok als handbagage en daarvoor was hij net te groot dus ik heb een goed excuus om een kleiner model te bestellen.

Extra pluspunt: mijn zoons vonden hem zo cool dat ze ruzie maakten wie de tas mocht dragen!  

 

Cabinzero Backpack (3)
Getest Cabinzero Rugzak