Wanneer je vertelt dat je voornemens bent een groepsreis te gaan maken word je, vaak door ongere mensen, nogal meewarig aangekeken. Mensen onder de 50 schijnen nu eenmaal te jong te zijn om groepsreizen te maken. Maar hoe zonde is het als jij graag een bepaalde reis wilt maken en het lukt je niet om iemand mee te nemen? Ga je dan niet? Dan ontzeg je jezelf een mooie ervaring. Groepsreizen zijn er voor iedereen. Van jong tot oud van complete gezinnen tot alleengaanden, iedereen is altijd weer welkom.


Een groepsreis boek je bij Worldexperts

Worldexperts is dé expert als het gaat om bijzondere reizen. Dat kan gaan om een fly-drive naar Armenië, een fietsvakantie naar Estland of een riviercruise in Duitsland. Maak je liever een stedentrip met je lief, ook dan kun je bij Worldexperts terecht. En dus ook voor groepsreizen. Er zijn groepsreizen voor een select gezelschap te vinden (bijvoorbeeld alleen voor jouw gezin of voor jouw vriendengroep), maar je kunt je ook aansluiten bij een groep met mensen die toevallig ook jouw bestemming op het oog hebben.

Voor je het weet maak je nieuwe vrienden en heb je de tijd van je leven. Een groepsreis is juist helemaal niet suf, het kan zomaar de ervaring van je leven blijken te zijn!

 

Groepsreizen
Afbeelding van Pexels via Pixabay

Een Nederlandstalige gids is wel zo prettig

Wanneer je een groepsreis gaat boeken is het wel fijn om er één uit te zoeken waarbij een Nederlandstalige gids is inbegrepen. Dat maakt het volgen van alle verhalen tijdens het opdoen van alle indrukken toch net even gemakkelijker. Zeker in landen waar een ander schrift is dan bij ons, denk dan aan het Arabische, het Chinese, het Japanse of het Russische schrift, kun je wel wat hulp gebruiken.

Tip: ga je in je eentje een stadje verkennen, los van de groep? Maak dan altijd een foto van het straatnaambordje bij je hotel. Je kunt dan, als je de weg niet meer kunt vinden, altijd deze foto aan een voorbijganger of een taxichauffeur laten zien en zo weer veilig in het hotel terugkeren.

Een Nederlandstalige gids is bekend met het land of de streek die je gaat bezoeken en weet dus ook precies wat de regels zijn. Moet je je schouders bedekken als je een kerk binnengaat? Mag je op straat iets drinken? En hoe zit het met kauwgom? Regels in andere landen zijn vaak anders dan bij ons. Een Nederlandstalige gids kan je daarbij helpen.

Bekijk de website voor alle reizen en bestemmingen die Worldexperts te bieden heeft.

Bewaar voor later!

Groepsreizen Hebben Een Onterecht Suf Imago