Op reis naar Mexico, Noord-Italië, Marrakech of andere interessante plaatsen en heb je stress voor het plannen van je reis? Geen zorgen, we hebben het allemaal wel eens meegemaakt. Enkele tips en tricks zullen helpen je stress te verminderen.

Begin op tijd

Om van je reis de beste vakantie te maken, is een georganiseerde planning van belang. Eens je vertrekdatum vaststaat, moet je al een lijstje met bezienswaardigheden opstellen. Denk ook aan alle zaken die je zeker niet mag vergeten mee te nemen. Wanneer de reis dichtbij komt, maak je best een planning met daarin alle taken die je nog moet uitvoeren voordat je vertrekt. Met andere woorden, begin op tijd! Breng de administratie en juiste papieren of inentingen in orde voor je vertrek. Door dit te doen zal je stressniveau verlagen.  Kom je met de auto naar de luchthaven? Dat is zeker mogelijk, het enige wat je moet doen is zo vroeg mogelijk een parkeerplaats reserveren.

Met auto naar vliegveld 

Veel mensen maken zich zorgen over hoe ze aan de luchthaven gaan raken en moeten zo snel mogelijk iemand vinden die hen kan afzetten. Dit komt omdat ze wel de auto willen nemen maar de parking voor een aantal dagen te duur vinden. Je raakt niet in de luchthaven met de bus of de trein of je vindt niemand die jou kan afzetten aan de luchthaven? Geen probleem, er zijn verschillende parkeerplaatsen beschikbaar voor jou in de buurt van de luchthavens. 

 

Vakantie Stress
Afbeelding van NoName_13 via Pixabay

Zaventem Airport is de grootste luchthaven van België. Wat betekent dat? Grote parking! Maar wacht, last minute een plaats zoeken in een grote parking betekent files, chaos, lawaai … Je kent het wel. Heb je geen zin om in deze situatie terecht te komen? Reserveer dan op voorhand een parkeerplaats dichtbij de parking van Zaventem Airport. Er zijn verschillende parkeeraanbieders beschikbaar die klaar staan voor jou. 

Woon je ver van Charleroi en moet je zelf met de auto? Charleroi Airport is de tweede grootste luchthaven van België en heeft een grote parking, maar er is een probleem. De parking van de luchthaven van Charleroi is heel druk tijdens het hoogseizoen waardoor er chaos en files ontstaan. Ook is de kans groot dan jij je vlucht mist. Wil je dit vermijden? Kijk dan online welke parkings er dichtbij deze luchthaven beschikbaar zijn en reserveer op tijd een plaats zodat jij zonder stress op vakantie kan vertrekken. 

Parkeerplaats reserveren

Om een goede parkeerplaats te vinden is het best dat je op tijd begint met zoeken. Op deze manier heb je een parkeerplaats die perfect past bij jouw planning. Zorg ervoor dat je op voorhand je vertrekdatum en aankomstdatum hebt vastgesteld. Door snel een parkeerplaats te reserveren voorkom je onnodige stress. Daarnaast bekijk je best alle aanbiedingen die er zijn. Let op! Lees alles goed na voordat je een parkeerplaats reserveert.

Bewaar voor later!

 

Vakantie Stress