Schakel een reisbureau in om je te laten helpen bij het uitstippelen van een rondreis door Australië en Nieuw-Zeeland. Een reisbureau weet je te vertellen wat de beste reistijd voor Australië is, waar je de mooiste en meest luxe hotels en accommodaties vindt in steden als Perth, Melbourne en Sydney, enzovoorts.

Mits je lang genoeg aan de andere kant van de wereld verblijft, valt een rondreis door Australië goed te combineren met een bezoek aan Nieuw-Zeeland. Ben je al eens in Australië geweest, of trek je naar deze kant van de wereld voor een vakantie van enkele weken? In dat geval kan ook een bezoek aan enkel Nieuw-Zeeland interessant zijn; het is een relatief klein land. In een periode van een aantal weken kun je hierdoor veel zien. 

Tip: boek Nieuw-Zeeland vliegreizen het liefst zo vroeg mogelijk om te profiteren van een lagere prijs. Budget wat je hiermee bespaart kun je gebruiken voor een luxer hotel of appartement in Nieuw-Zeeland. 

Rondreis Australie
Afbeelding van Patty Jansen via Pixabay

Geniet van de rust en ruimte langs de duizenden kilometers lange kustlijn 

Heb jij een idee hoe lang de kustlijn van Australië en Nieuw-Zeeland is? Australië biedt je een kustlijn van meer dan 25.760 kilometer lang; de kustlijn van Nieuw-Zeeland is met 10.000 kilometer korter. In beide gevallen ben je verzekerd van talloze fraaie plekken, waar het gedurende je vakantie fijn vertoeven is. Je vindt er de rust en ruimte die je nodig hebt na een periode hard te hebben gewerkt. Daarbij vormt de kustlijn de ideale plek om alle nieuwe indrukken die je tijdens een reis door Australië en Nieuw-Zeeland opdoet te verwerken. Bekende stranden zijn onder meer Noosa Heads, Bay of Fires en Manly Beach. Welke van deze stranden staan al op jouw to do-lijst? 

Bay Of Fires
Afbeelding van Daniel Engelbrekt via Pixabay

Hulp bij het uitstippelen van een fraaie rondreis 

Maak het jezelf makkelijker, door je te laten ondersteunen bij het uitstippelen van een reis door Australië en Nieuw-Zeeland. Hoewel er online veel informatie over rondreizen door deze landen te vinden valt, laat je jezelf hier het liefst over adviseren door een professioneel reisbureau. Dit scheelt tijd en moeite! Deze reisbureaus denken met je mee en houden rekening met de specifieke wensen en eisen die je vooraf hebt. Kies je voor een hotel met zwembad, wens je wellicht een eigen appartement? Het zijn zaken die een reisbureau voor je meeneemt bij het vormgeven van jouw reis door deze unieke landen.