Wij zijn Marc Tromer en Samantha van Rooijen en hebben in 2022 het besluit genomen om te verhuizen naar de Costa Blanca in Spanje. Na een veelbewogen carrière in Sales/Marketing & Export bij diverse mooie bedrijven in Nederland gaan wij ons richten op wonen en werken in een perfect klimaat en prachtige omgeving.   

Onze activiteiten bestaan uit golfreizen in Spanje, meer bepaalde aan de Costa Blanca + outdoor activiteiten organiseren en het beheer van vakantiewoningen in de regio Javea – Moraira – Benissa – Calpe.

Marc En Sam

Wat betreft golfreizen in Spanje, aan de Costa Blanca, kunnen wij geheel op maat een reis organiseren waarbij we rekening houden met uw specifieke wensen. Zo kunnen wij 4-5 daagse reizen met hotelovernachtingen verzorgen maar ook met een 4-5 daags verblijf in een luxe villa. De groepsgrootte is minimaal 6 personen.             

Hoe ziet een 4-daagse golfreis in Spanje er nu eigenlijk uit? 

Dag 1 van je golfreis aan de Spaanse Costa Blanca

Na het inchecken in Oliva Nova hotel, villa of appartement maak je tijdens de lunch kennis met Marc en Samantha en krijg je uitgebreide info over het programma van de komende dagen.

Tussen 14 en 17u loop je je eerste9 holes op Oliva Nova golf.

Oliva Nova Golf

De rest van de avond is vrij te besteden.   De perfecte tijd om de omgeving wat te verkennen of nog even een van de mooie stranden in Javea te ontdekken.

Dag 2 van je golfreis aan de Spaanse Costa Blanca

Na het ontbijt ga je meteen de baan op om je techniek aan te pakken.  Putten, pitchen, chippen en swing, alles komt aan bod.  In de namiddag speel je 18 holes in 2-3 flights.  Na het rondje golf is er tijd voor een ontspannende borrel en een Golf Pubquiz..  Je sluit de dag af met een heerlijk Spaans diner.

Golfreizen Costa Blanca

Dag 3 van je golfreis aan de Spaanse Costa Blanca

Vandaag trek je, na het ontbijt, naar La Galiana Golf.   In de voormiddag scherp je je technieken waar aan om na de lunch de baan op te gaan en opnieuw 18 holes te spelen.

Heb je aan het einde van de dag nog zin om iets van de omgeving te zien?  Rij dan zeker eens de Route van de Miradores.  Javea heeft namelijk heel wat prachtige uitzichtpunten.  

Portitxol

Dag 4 van je golfreis aan de Spaanse Costa Blanca

Deze voormiddag maak je een laatste rondje op het golfterrein van Oliva Nova of je kiest voor een wandeling (ongeveer 8km) door het fraaie binnenland.

De namiddag is vrij te besteden.  Maak zeker van de gelegenheid gebruik om één van de vele restaurants aan de Costa Blanca te proberen.

Golfreis Costa Blanca 2

Oliva Nova golf heeft naast golfbanen ook een prachtig hippisch centrum waar internationale paarden concoursen worden gehouden. Het bijbehorende Oliva Nova hotel (****) is een oase van comfort en ontspanning waar u zich bijvoorbeeld ook kunt laten verwennen in de Spa.             

Autohuur (2 personen)  is ook bij deze reizen inbegrepen. De golfreizen in combinatie met hotelovernachtingen en autohuur doen wij o.a. in samenwerking met Golftime uit Amersfoort.

Bovenstaande reis is ook mogelijk in combinatie met een villa & zwembad. Zo kunt u bijvoorbeeld een prachtige villa in Balcon al Mar in Javea (8 personen) met fantastisch zeezicht boeken in combinatie met golf-en wandelexcursies.              Bij verblijf in een villa kunnen wij u, voor lunch en diner, mooie horeca locaties aanbevelen en desgewenst reserveren.  Een van de mogelijkheden is een verblijf in de design villa Casa Gonzales  Boekt u liever een luxe appartement op wandelafstand van het strand, boulevard en talrijke restaurants, dan is Appartement Arenal in Javea een goede optie.

Dsc02987 2
Arenal 3 3
Dsc02916 Hdr 2
Arenal 10 3
Dsc03021 2
Arenal 26 2

Bij verblijf in een villa kunnen wij u, voor lunch en diner, mooie horeca locaties aanbevelen en desgewenst reserveren. Uit eten in Spanje is in tegenstelling tot Nederland & België nog steeds goed betaalbaar en de Spaanse & Mediterraanse keuken spreken tot de verbeelding. Een paar aanraders zijn bijvoorbeeld restaurant La Cabana in Moraira, restaurant Masena in Javea en in de binnenlanden restaurant Castell d’Inés in Castell de Castells.  Iets te vieren?  Boek dan tijdig een tafeltje in BonAmb.  Al jaren beloond met 2 Michelinsterren.  Voor de beste paella moet je in El Mirador zijn (Balcon Al mar) of Sotavent (in de haven).

Img 2501

Naast de golfexperience zijn er uiteraard ook andere outdoor mogelijkheden zoals prachtige wandeltochten met een bezoek aan lokale bezienswaardigheden, een wijnproeverij en culinaire pareltjes. U bepaalt uiteraard zelf wat u wilt gaan doen, dus u bepaalt de frequentie van het golfen versus de overige activiteiten en vrije tijd.  

Wandelen In Javea

Wij hebben onlangs onze nieuwe website live gebracht. Bent u geïnteresseerd geraakt? Neem gerust een kijkje op www.t-time-experience.nl 

Wij zijn erg benieuwd naar uw reacties. 

Warme groeten Marc en Samantha

Bewaar voor later!
Golfreizen Costa Blanca