Ben je nog op zoek naar een sfeervol, winters uitstapje?  Dan heb ik hier een uitstekend idee.  Trek naar Amsterdam om er te genieten van het jaarlijkse Amsterdam Light Festival

Wat is het Amsterdam Light Festival?

Het Amsterdam Light Festival  is een jaarlijks lichtkunstfestival.  Allerlei kunstwerken en installaties van hedendaagse kunstenaars, designers en architecten, verlichten de prachtige binnenstad sfeervol.

Al deze kunstwerken worden speciaal voor het Amsterdam Light Festival gemaakt.  De kunstenaar Ai Weiwei maakt dit jaar een werk van wel 7.5 kilometer.

Het thema van deze 6de editie is 'Existential'.  

Er is een land expositie op het Marineterrein en een water expositie langs de grachten.

Vooral de water expositie lijkt mij geweldig.  Die kan je namelijk bewonderen vanaf een speciale Water Colors rondvaart.  Kaartjes boeken doe je hier.  Maar nog beter: win je kaartjes via WorldWideWendy.  

Alf Tours And Tickets Lovers Amsterdam Karssing Voortman 2016 3 Klein Kopie

Win gratis tickets voor het Amsterdam Light Festival

WorldWideWendy geeft twee maal 2 tickets weg.  Met deze tickets maak je een Water Colors Cruise over de Amsterdamse grachten.  Elk ticket heeft een waarde van .21.50 euro.

Wat moet je doen?

  1. Geef hieronder in de reacties of op mijn facebookpagina antwoord op de vraag: In welk jaar vond het eerste Amsterdam Light Festival plaats.  Laat ook je mailadres achter zodat ik je kan contacteren als je de gelukkige winnaar bent.
  2. Like WorldWideWendy op Instagram
  3. Like en deel WorldWideWendy op Facebook
  4. Like Rederij Lovers op Facebook 
  5. Like Rederij Lovers op Instagram

De winnaars worden bekend gemaakt op vrijdag 6 december!

Alf Tours And Tickets Lovers Amsterdam Karssing Voortman 2016 Klein

Amsterdam Light Festival in cijfers

Worldwide Wendy 1
Worldwide Wendy 2
Worldwide Wendy 3

Praktische Info

De Water expositie is te zien van 30 november 2017 tot en met 21 januari 2018.  De kunstwerken zijn verlicht van 17u tot 23u (op Oudejaarsavond tot 20u).

De Land expositie is open van 14 december 2017 tot en met 7 januari 2018.  De kunstwerken zijn verlicht van 17u tot 22u (op Oudejaarsavond tot 20u)

Beantwoord snel de wedstrijdvraag hierboven en win je gratis tickets.

 

Amsterdam Light Festival