Een treinreis met nostaligische treinen van Rovos Rail is de meest ontspannen en luxe manier om Zuidelijk Afrika te ontdekken.  In deze perfect gerestaureerde, luxe wagons ontbreekt het u aan niets.  Onderweg geniet u van adembenemende landschappen, tongstrelende gerechten en service van topniveau.   Rovos Rail is tijden deze treinreizen door Afrika uw vijf sterren hotel op wielen.

Routes

African Golf Safari

Tijdens deze 13-daagse treinreis reist u van Pretoria naar Kaapstad.  U gaat op safari in het Krugerpark en Hluhluwe National Park en passeert de indrukwekkende Drakensbergen.  Deze prachtige treinreis door Zuid-Afrika rijdt vervolgens langs de Tuinroute om te eindigen in Kaapstad.

Onderweg kan u kiezen tussen de klassieke excursies of een partijtje golf op de goed onderhouden golfcourses van Zuid-Afrika.

Tip: verleng uw treinreis door Afrika met enkele dagen in Kaapstad.

Safari in Namibië

Ook deze 12-daagse, onvergetelijke reis start in Pretoria.  Via Kimberley reist u naar Upington waarna u de grens met Namibië passeert.  De volgende dagen staan de highlights Fish River Canyon, Windhoek, Sossusvlei en Etosha National Park op het programma.  Uw reis eindigt in Swakopmund.

Vanuit Windhoek vliegt u naar Sossusvlei waar u enkele nachten in een luxe lodge verblijft.

Tip: verleng uw reis met een paar dagen aan het strand van de Seychellen.

Van Dar es Salaam naar Kaapstad

Deze uitgebreide treinreis door Afrika voert u door 5 Afrikaanse landen.  U vertrekt in Tanzania, doorkruist Zambia, Zimbabwe en Botswana om te eindigen in Zuid-Afrika.  In 19 dagen legt u ruim 6000 km af op een uiterst comfortabele manier.  

U beleeft een onvergetelijke safari in het excusieve Selous National Park in Tanzania en doorkruist Zambia in het spoor van Livingstone.

In Zimbabwe logeert u in het iconische Victoria Falls Hotel met zicht op de watervallen.

Na een rit door de Kalahari logeert u nog 2 nachten in een luxe lodge in Madikwe Game Reserve om daarna via Pretoria en Kimberly in Kaapstad te arriveren.

Tip: geniet nog een paar dagen na aan het strand van Mozambique.

Victoria Falls - Kaapstad

De Pride of Africa start in Johannesburg en eindigt 10 dagen later in Kaapstad.  Tijdens deze onvergetelijke treinreis door Afrika bezoekt u de machtige Victoria Watervallen, gaat u op safari in Hwange National Park en verkent u Pretoria, Kimberley en Matjiesfontein.  Uw reis eindigt met een overnachting in één van de luxe hotels van Kaapstad.

Tip: verleng uw reis met een selfdrive langs de Tuinroute of verblijf enkele dagen in de wijnstreek rond Stellenbosch..

Prijsindicatie: Prijs op aanvraag

 

Algemene informatie over Rovos Rail

Rovos Rail ontstond werd opgericht in 1989.  Het doel van Rovos Rail is om u een nostalgische treinreis te laten beleven in prachtig gerestaureerde wagons. 

Uw verblijf in vijf sterren, historische wagons in combinatie met gastronomie en service van topniveau maken deze treinreis door Afrika tot een onvergetelijke ervaring.

De Pride of Africa, zoals de trein heet, bestaat uit piekfijn gerestaureerde wagons.  Mahoniehouten panelen, grote ramen en luxe badkamer

Er zijn compartimenten van 7m², 11m² en 16m² beschikbaar.

In de romantische restaurantrijtuigen waant u zich echt in lang vervlogen tijden.  De chef tovert tongstrelende gerechten op tafel, vergezeld van overheerlijke Zuid-Afrikaanse wijnen.

In de salonrijtuigen geniet u van een heerlijke cocktail, bijzonder wijntje of een kopje koffie terwijl de indrukwekkende landschappen van Afrika voorbijglijden.

Achteraan de trein bevindt zich een panoramisch rijtuig met grote ramen en een open achterdek.

De trein staat meestal stil vanaf middernacht tot de volgende ochtend zodat u geniet van een rustige nacht.

Uiteraard stopt de trein elke dag en zijn er allerlei excursies voorzien zodat u al het moois van Afrika kan ontdekken tijdens deze luxe treinreis

Uw treinreis met Rovos Rail is all inclusive.

Bewaar voor later!

De Mooiste Treinreizen In Afrika

Interesse in één van deze treinreizen?  Neem vrijblijvend contact met me op.