Ken je dat gevoel? Je zit in het vliegtuig te knikkebollen en valt eindelijk in slaap. Enige tijd later word je wakker met een vreselijk stijve nek. Ik weet niet hoe het met jou zit, maar ik haat dat gevoel. Het is onmogelijk om in een vliegtuig, auto of bus een comfortabele slaappositie te vinden.  Maar, er is goed nieuws.  De oplossing voor dit probleem wordt 24 oktober 2017 gelanceerd.

An unusual sleep tool for an unusually good sleep. 

 

Mon Pere Sleeping Pillow (4)

De uitvinding

Sylvain is een masseur en kinesist die veel reist met zijn vrouw en dochters.  Op een dag, tijdens een roadtrip door Hawai, viel zijn dochter in slaap. Om haar zo comfortabel mogelijk te laten slapen, ondersteunde hij haar hoofd met zijn hand.  Geen sinecure als je tegelijkertijd een auto moet besturen. Daar ontstond zijn idee om een oplossing te zoeken. Hij wilde een kussen maken dat het hoofd echt zou ondersteunen en op zijn plaats houden tijdens het slapen. Het moest zo aangepast kunnen worden dat het geschikt was voor elke slaappositie.  Thuis ging Sylvain aan de slag en 2 jaar en veel prototypes later was MonPère (genoemd naar de vader die het hoofd van zijn kind ondersteunt) klaar.   Deze unieke en bizarre oplossing zorgt dat iedereen goed uitgeslapen op zijn bestemming aankomt.  Zelfs zijn belangrijkste klant, zijn dochter, is tevreden met het resultaat.

Mon Pere Sleeping Pillow (14)
Mon Pere Sleeping Pillow (2)

Mon Père

Dus, hier is ie, een gadget geïnspireerd op een liefhebbende vader die zijn dochters hoofd ondersteunt tijdens een roadtrip in Hawai.  Het kussen doet wat voor ons een normale reflex is (ons hoofd ondersteunen).   

MonPère gebruikt drukpunten om weerstand te vermijden. Hierdoor ontwaak je heerlijk uitgerust en lijkt het niet alsof je net bent overreden door een vrachtwagen (zo voel ik me meestal als ik na een lange vlucht uit het vliegtuig stap).  Aangezien het kussen volledig aanpasbaar is, is het geschikt voor kinderen en volwassenen.  Dit gepatenteerde ontwerp ondersteunt je bovenlichaam en hoofd in jouw meest comfortabel positie.

Mon Pere Sleeping Pillow (7)
Mon Pere Sleeping Pillow (9)
Mon Pere Sleeping Pillow (10)

Wat is het verschil met het traditionele reiskussen?

Door de lange vorm en de aanpasbare vingers vind iedereen de perfecte slaappositie. Sla één arm van de Monpère rond je rug of over je stoelleuning en de andere hand houdt je hoofd stabiel.  Je ontspant je spieren en krijgt geen kramp of stijve nek. 

Hou je dus klaar voor de nieuwe generatie reiskussens. Voor 90 CAD (ongeveer 62 euro)  kunnen de snelle beslissers de MonPère als eerste in huis halen.  Bovendien krijg je tijdens de lanceringsperiode 25 tot 40% korting.  MonPère wordt gelanceerd op 24 oktober 2017 om 6 PM Eastern Time . Bestel jouw exemplaar via MonPère.

 

Mon Pere Sleeping Pillow (1)
Mon Pere Nl